یونولیت یا پلاستوفوم قالب سازی در مرحله اول به قالب یونولیتی دو جداره نیاز دارد که با کیفیت باشد. قبل از هر چیز باید طرح و مدل خواسته شده را مدل سازی کرد. بعد از آم نوبت به ریخته گری، ماشین کاری و در نهایت به مونتاژ قطعات می رسد.

هر زمان که موارد فوق با دقت و با کیفیت انجام نشود قلب خوبی تولید نمی شود. همچنین با عدم کیفیت محصول خیلی زود عمرش به پایان می رسد دچار شکستگی، ترک و پارگی رو به رو خواهد شد.

مراحل تولید

اولین مرحله تولید قالب سازی تهیه یک نقشه و طرح کلی از آن چیزی ست که مشتری می خواهد. پس مشتری باید بداند دقیقا چه چیزی می خواد که در ابتداد در یک محور دو بعدی این نقشه ترسیم می شود و بعد از اینکه طرح کلی حاصل شد می توان آن را به شکل سه بعدی نیز ترسیم کرد.

بعد از ترسیم و نقشه دقیق طرح نوبت به ریخته گری می رسد، در این مرحله باید دقت داشت که آلومینویم به کار رفته دارای آلیاژ بسیار مقاوم باشد.

همچنین باید دقت داشته باشید که در دستگاه بخار به طور یک نواخت پخش می شود چرا که در غیر این صورت نقاطی از محصول ممکن است خام باقی بماند.

بعد از اینکه بخار پخش کن ها نیز کار خود را به درستی انجام دادند نوبت به سمباده و اندازه های دقیق می رسد که از طریق دستگاه ها و ماشین آلات انجام می شود. در این مرحله قالب ها روکش تفلون می خورند و در نتیجه نچسب می شوند. در این صورت با این کار طول عمر قالب ها بالا می رود و کیفیت سطحی و عمومی یونولیت ها نیز بالاتر خواهد رفت.

در صورتی که قالب ساخته شده کیفیت بالایی داشته باشد محصول اصلی یعنی یونولیت نیز از مرغوبیت بالایی برخوردار خواهد شد.

 تولید یونولیت با استفاده از قالب ریخته گری

یونولیت ها بعد از اینکه پخته شدن در این قالب ها ریخته می شوند تا شکل نهایی خود را به دست آورند. این قالب ها به شکلی تولید شده اند که در مجارورت بخار آب، بخار به تمامی قسمت های یونولیت می رسد یونولیت به خوبی شکل می گیرد.

بعد از این مرحله یونولیت به اندازه 40 برابر اندازه اولیه خود می رسد.

این افزایش اندازه به دلیل خروج گاز پنتانی ست که درون پلی استایرن وجود داشته است.

با خروج این گاز، هوا 90 درصد یونولیت را تشکیل می دهد به همین دلیل پلاستوفوم یا یونولیت ها دارای حجم زیاد و جرم کم می باشند.

کاربرد یونولیت قالب سازی

نکات ایمنی یونولیت

نمی توان آن ها را به مدت زیاد در انبار نگه داشت به دلیل واکنش شدیدی که در برابر حلال های آلی دارند.

در برابر تینر و موادی از این دست به شدت و به سرعت عکس العمل نشان می دهد.

از همین رو برای کار با آن ها بهتر است از رنگ های پلاستیکی یا بر پایه آب استفاده کنید.

همچنین انتخاب چسب برای این مورد باید جسب آکواریوم، چوب و یا چسب مخصوص یونولیت باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا پلاس ...