طریقه نصب فوم زیر فرش شامل مراحل زیرسازی کف، اندازه گیری و برش فوم، چیدمان فوم در کنار یکدیگر و چسباندن فوم می باشد.

فوم، ماده ای است که همانند یونولیت به واسطه حبس شدن هوا داخل خود از خواص بی نظیری برخوردار است. فوم دارای کاربردهای فراوانی است. این ماده دارای انواع مختلف شامل فوم الاستومری، فوم پلی یورتان و فوم پلی اتیلن می باشد که انواع آن دارای ویژگی های مثبتی نظیر وزن کم، قدرت بالا، عایق صدا، مقاومت بالا در برابر حرارت و سهولت استفاده است. یکی از کاربردهای فوم مربوط به نصب زیر فرش با هدف عایق سازی است.

از فوم چه می دانید؟

قبل از اینکه درباره طریقه نصب فوم زیر فرش صحبت کنیم با فوم ها بیشتر آشنا می شویم. فوم ماده ای است که حاصل پراکندگی گاز در جامدات یا مایعات می باشد. کلمه فوم (Foam) از مشتقات صنایع پلیمری می باشد که معنای لغوی آن؛ کف می باشد.

فوم ها به صورت پلیمرهایی هستند که با گاز ترکیب می شوند و به صورت اسفنجی در می آیند. فوم ها در چندین نوع سخت و نرم وجود دارند که هر یک با دانسیته و وزن های مختلفی تولید می شوند.

فوم ها از نظر ماهیت در دو نوع فوم سلول باز و فوم سلول بسته وجود دارند. حفره های موجود در فوم سلول باز به یکدیگر وصل هستند اما حفره های موجود در سلول های بسته به صورت سلول های محصور با بسته هستند.

بیشتر بخوانید

یونولیت بستنی

چه فومی برای زیر فرش و موکت مناسب است؟

طریقه نصب فوم زیر فرش برای انواع فوم ها تقریباً مشابه است. فوم در چندین نوع وجود دارد که بهترین آنها برای نصب زیر موکت و فرش شامل فوم رولی پلی اتیلن و فوم ای وی آ می باشد.

این فوم در رنگ های گوناگون شامل سفید، مشکی، سبز، قرمز و آبی برای نصب زیر فرش مناسب است. این فوم در مقایسه با دیگر متریالی که برای زیر فرش استفاده می شود، بهتر است و قیمت پایین تری دارد.

این فوم در مقایسه با فوم های دیگر از کیفیت بالایی برخوردار است و گران تر می باشد. فوم ای وی آ از ساختار سلول بسته برخوردار است اما به سبب تراکم بالا و ضربه پذیری بسیار خوب برای نصب زیر فرش مناسب می باشد و عایق سازی را به خوبی انجام می شود.

طریقه نصب فوم زیر فرش

ضرورت نصب فوم زیر فرش

طریقه نصب فوم زیر فرش به آن دلیل مهم است که اگر این کار به درستی صورت بگیرد، مزایای فراوانی دارد. اهداف استفاده از فوم ها زیر فرش شامل موارد زیر است:

شما عزیزان می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت ها و محصولات با کارشناسان ما در ارتباط باشید

09127110324

طریقه نصب فوم زیر فرش چگونه است؟

مراحل نصب شامل موارد زیر است:

طریقه نصب فوم زیر فرش

نکات نصب فوم زیر فرش

آنچه درباره طریقه نصب فوم زیر فرش مهم شمرده می شود، جزئیات کار است. جزئیات کار باید مورد توجه قرار بگیرد تا نصب فوم به خوبی انجام شود. برخی از نکات که توجه به آنها ضرورت دارد شامل موارد زیر است:

قیمت فوم رولی زیر فرش چقدر است؟

فوم های رولی می توانند به صرفه ترین راهکار برای عایق سازی دمایی و صوتی ساختمان باشند و درصد قابل توجهی از میزان اتلاف انرژی و انتقال صوت بکاهند. هر یک از متریالی که برای نصب در زیر فرش و موکت مناسب هستند، از خصوصیات مختلفی برخوردار هستند. اما اگر قیمت و امتیازات را یکجا درنظر بگیریم متوجه می شویم که فوم های رولی به سایر متریال برتری دارد. قیمت این فوم ها با توجه به خصوصیات آنها تعیین می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا پلاس ...