طریقه تولید یونولیت پلاستوفوم: همانطور که در مقاله قبلی ذکر شد موارد استفاده از یونولیت متفاوت است در زیربرای درک بهتر نحوه ساخت یونولیت در این مقاله با طریقه تولید یونولیت پلاستوفوم آشنا می شویم.

 پلی استایرن انبساطی مواد اولیه یونولیت سقفی می باشد این ماده به شکل رزین و یا شکر با اندازه های مختلف است. پلی استایرن دارای تاریخ انقضا بوده بنابراین در تولید و مصرف آن باید دقت کرد.

• مراحل تولید یونولیت سقفی یا پلاستوفوم

ادوارد سیمون اولین کسی ست که در سال 1839 یونولیت را کشف کرد و در نهایت اولین یونولیت را شرکت کوپر تولید کرد. نوع و چگالی یونولیت متفاوت است بنابراین مراحل و سبک تولید پلاستوفوم تفاوت دارد. اما به طور کلی می توان مراحل را به دسته های زیر تقسیم کرد.

• پخت مواد

 

اولین مرحله برای تولید پونولیت پلاستوفوم پخت مواد است که به وسیله بخار آب انجام می شود و ماده داخل بلوک مادری در یک سیلوی مخصوص نگهداشته می شود.

در تولید یونولیت پلاستوفوم مهم ترین نکته این است که دما و حرارت اطراف سیلوها و رطوبتی ست که در محل نگهداری وجود دارد. درجه تمامی عوامل باید یک درجه یکسان باشد.

در این مرحله ماده موجود در دانه های پلی استایرن در حال جوشیدن هستند به همین دلیل مهره ها 40 برابر حجم اصلی خود می شوند.

• تولید بلوک یونولیت سقفی ( قالب مادری)

دومین مرحله تولید یونولیت سقفی تولید بلوک یا قالب مادری می باشد. در این مرحله مواد پخته شده از مرحله اول را داخل بلوک مادری ریخته و دوباره با استفاده از بخار آب به همان شکل بلوک مادری در می آیند.

باید بدانید که در این مرحله فشار بخار ورودی و همچنین دما و رطوبت اطراف بلوک از اهمیت زیادی برخوردار است. به منظور رسیدن مهره ها به ثبات در فشار و دما، 6 الی 12 ساعت یکجا باقی می مانند و آن ها را تکان نمی دهند تا زمانی که دوره تکامل طی کند.

بعد از این مرحله بلوک مادری را در یک انبار نگهداری می کنند. در تمام این مدت باید دما و رطوبت به اندازه خاصی باشند و در تمامی مدت نگهداری قالب در انبار باید این همه درجات یکسان باشند بعد از آن یونولیت آماده برش می شود.

نگران دما و رطوبت محیط انبار نباشید به دلیل اینکه تهویه به عهده ی دستگاهی پیشرفته می باشد.

• برش یونولیت (CNC)

مرحله ای که بولک مادری را طراحی یا به اصطلاح آرایش می کنند مرحله سوم تولید یونولیت پلاستوفوم می باشد. طی این مرحله بلوک مادری را که به مدت دو تا سه روز در انبار با شرایط خاص نگهداری کرده اند را برای برش آماده می کنند. در ابتدا از قالب های بزرگ استفاده می کنند که بتوانند برای موارد استفاده در ساختمان سازی استفاده کنند و به راحتی بتواند در ابعاد مختلف آن ها را برش دهند. برش یونولیت پلاستوفوم با دستگاهی به نام CNC انجام می شود که طرح و اندازه برش یونولیت پلاستوفوم با توجه به سلیقه و خواست مشتری انجام می گیرید. بنابراین نوع برش و طرح آن بستگی به خواست مشتری دارد.

یونولیت پلاستوفوم خصوصویات متنوعی دارند، این تنوع در خصوصیات ساختاری به دلیل وجود چگالی های مختلف می باشد.

• کنترل کیفی یونولیت پلاستوفوم (QC)

کنترل کیفیت چیزی ست که در تمامی مراحل تولید یونولیت نقش مهمی را ایفا می کند. در صورتی که کنترل کیفیت یونولیت ها در کارخانه توسط دستگاه های دقیق انجام شود می توان کیفیت کالای تولید کارخانه را تضمین کرد. با توجه به نوع دستگاه تولیدی، یونولیت به دو روش اتوماتیک و غیر اتوماتیک انجام می شود.

دادن تضمین برای انجام کار و فروش محصول امری است که مشتری را راضی نگه داشته و از یونولیت خریداری شده اطمینان حاصل می کند.

• برای تولید یونولیت پلاستوفوم چه ابزاری نیاز است؟

دستگاه هایی که برای تولید یونولیت نیاز است در زیر آمده :

دستگاه مواد پز پلاستوفوم

دستگاه های بالا مواردی ست که برای تولید یونولیت پلاستوفوم الزامی بوده و به جز این موارد دستگاه های جانبی دیگری نیز وجود دارد.

برای صرفه جویی در هزینه سوخت و آب مصرفی دستگاه کندانس نیاز است.

همچنین برای نگهداری پلاستوفوم سیلو و سیستم شوتینگ ضروری می باشد.

توجه داشته باشید که تولید یونولیت از تنوع بالایی برخوردار است به همین منظور بهتر است مواد اولیه به صورت خام تهیه شده و بعد از آن به ورقه هایی در ابعاد و اشکال مورد نیاز برش داده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا پلاس ...