فوم سقف که معمولا با نام یونولیت سقفی از آن یاد می‌شود، به نوعی از پانل‌های یونولیتی گفته می‌شود، که در عمل عایق کردن دیوارها و سقف ساختمان در پروژه‌های ساختمان سازی، از آن‌ استفاده می‌شود.

به فوم‌های سقفی، XPS و یا همان پلی استایرن اکسترود شده نیز گفته می‌شود، که در واقع این نام و این اختصار، نام تجاری آن در بازار است.

علت مناسب بودن یونولیت‌های سقفی به عنوان عایق کننده

کاربرد فوم سقف را می‌توان به وفور در پروژه‌های ساختمان سازی دید، که محافظت از ساختمان در برابر نفوذ آب و سرما و هدر رفتن حرارت و انرژی داخل ساختمان، از جمله این کاربردها هستند، اما چرا گفته می‌شود که یونولیت‌ های سقفی عایق‌کننده‌های بسیار مناسب و خوبی هستند؟

سردی هوا را قطعا همه‌ی افراد تجربه کرده‌اند و همه خوب می‌دانیم، که با سرد شدن هوا باید لباس‌هایی گرم‌تر بپوشیم، تا بدن سرما را احساس نکند، این اتفاق دقیقا برای هر ساختمانی با سرد شدن هوا، اتفاق می‌افتد، که یونولیت‌ های سقفی در اینجا به کمک آمده‌اند تا همانند ژاکت برای بدن انسان، سرما را درون خود نگه دارند و اجازه ندهند تا سرما وارد ساختمان شود، که با این عمل، تا حد زیادی از هدر رفتن حرارت داخل ساختمان جلوگیری می‌شود.

همین امر موجب شده است، تا امروزه، انواع مختلفی از یونولیت‌ های سقفی، که عایق کننده‌هایی بسیار قوی هستند، طراحی و تولید شوند، تا در صنعت ساختمان سازی و عایق سازی خانه‌های بزرگ و کوچک از آن‌ها استفاده شود.

روش نصب یونولیت‌ های سقفی

فوم سقف ها را که برای عایق سازی ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند، در واقع قطعاتی پلی استایرنی هستند، که وزنی سبک و اندازه‌ای استاندارد دارند.

محل نصب یونولیت‌ های سقفی، دیوارها و سقف هر ساختمان است، که روش نصب آن‌ها نیز بسیار ساده و راحت است. بلوک‌های بتنی و سیمانی دیوارها و سقف هر ساختمان هیچگونه مانعی برای نصب پانل‌های یونولیتی ایجاد نمی‌کنند و فقط در هنگام عایق‌سازی سقف، در جهت ایمن‌تر انجام دادن پروژه و برای نصب بهتر یونولیت‌های سقفی، سازه‌هایی محافظ را به عنوان محل قرارگیری فوم سقف‌ها در نظر می‌گیرند.

علاوه بر عایق ‌سازی سقف، عایق ‌سازی دیوارها نیز با پانل یونولیتی روشی مخصوص به خود را دارد، که در این روش به جای سازه‌های محافظ، برای ثابت نگه داشتن فوم سقف ‌ها بر روی دیوار، از چسب مخصوص و نوارهای چوبی در جهت افزایش ایمنی عایق ‌سازی استفاده می‌شود.

در عایق سازی ساختمان به کمک یونولیت‌های سقفی به این نکته توجه داشته باشید، که عایق سازی را برای بخش‌هایی از ساختمان انجام دهید، که محل هدر رفت حرارت داخل ساختمان و نفوذ رطوبت به داخل ساختمان هستند، که در صورت بی توجهی به این نکته، عایق سازی ساختمان اقدامی بیهوده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا پلاس ...