یکی از رایج ترین روش های ساخت و اجرای سقف در کارگاه های ساختمان سازی، استفاده از سقف تیرچه یونولیتی بوده که از ترکیب بلوک سبک سیمانی و تیرچه یونولیت استفاده می شود. همراه ما باشید تا در مورد استفاده از یونولیت و پلاستوفوم ( پلی استایرن ) در سقفی های تیرچه ای و دال بتنی صحبت نماییم.

استفاده از یونولیت و پلاستوفوم ( پلی استایرن ) در سقفی های تیرچه ای و دال بتنی

دلایل استفاده از یونولیت و پلاستوفوم ( پلی استایرن ) در سقفی های تیرچه ای و دال بتنی

سقف های تیرچه های ترکیبی از بلوک های سیمانی و تیرچه ها بوده که اغلب با نام یونولیتی می شناسیم که در این روش از ترکیب فولاد یونولیت استفاده می شود. با توجه به حالت انعطاف پذیری یونولیت ها، دارای حالت کششی بوده و در هنگام زلزله از فرو ریختن ساختمان جلوگیری می کند. در نتیجه به اصطلاح بار مرده سقف و یا دال را به میزان قابل توجهی افزایش می ‌دهد.

مهمترین بخش ساختمان، سقف تیرچه بوده که باید استحکام و پایداری مناسبی را داشته باشد. همچنین از تیرچه های یونولیتی به عنوان عایق طبقات نیز استفاده می ‌شود که باعث انتقال حرارت در طبقات مختلف نشود. همراه ما باشید تا در مورد نصب و استفاده از یونولیت و پلاستوفوم ( پلی استایرن ) در سقفی های تیرچه ای و دال بتنی، بیشتر صحبت نماییم.

تکنیک های نصب یونولیت تیرچه ای و دال بتنی

در حدود ۵۰ سانتی متری، تیرچه ها را بر روی تیرآهن ها قرار می دهند و پس از قرار دادن تیرچه ها بلوک های یونیتی را در وسط تیرچه ها به صورت منظم قرار می دهند. در نتیجه باعث پوشانندگی کامل سقف می شود. در ادامه سایر فرآیند های ساخت سقف را انجام می دهند که میلگرد گذاری و بتن ریزی جزو مراحل و عملیات ساخت سقف به شمار می رود.

تکنیک های نصب یونولیت تیرچه ای و دال بتنی

مزایای استفاده از یونولیت و پلاستوفوم ( پلی استایرن ) در سقفی های تیرچه ای و دال بتنی

تیرچه و یونولیت سقفی جایگزین بلوک های بتن کششی بوده که باعث کاهش مصارف مصالح ساختمانی مانند بتن فولاد و سایر مصالح می شود. همچنین یونولیت ها در برابر باد، زلزله، حرارت، رطوبت و آتش سوزی مقاومت بالایی داشته و همچنین می‌توانیم به عدم نفوذ آب در یونولیت های سقفی اشاره نماییم.

از نظر ساختاری، استفاده از یونولیت بسیار مقرون به صرفه بوده و باعث کاهش هزینه ها و افزایش امنیت ساختمان مورد نظر می شود.

انواع تیرچه ساختمانی

تیرچه های ساختمانی به صورت عمده به حالت تیرچه کرومیت، تیرچه بتنی و تیرچه سفالی ساخته می شود. تیرچه کرومیت از جنس فلز بوده تیرچه بتنی را از جنس بتن و تیرچه های سفالی را از قالب های مخصوص سفالی می سازند.

برای خرید انواع یونولیت های ساختمانی، یونولیت سقفی تیرچه ای و غیره به سایت ایران یونولیت مراجعه نمایید.

افزایش سرعت کار در صورت استفاده از تیرچه یونولیتی

در زمان استفاده از بلوک یونولیتی به جای استفاده ده عدد بلوک سفالی، می توانید از یک بلوک یونولیتی استفاده نمایید که سرعت انجام کار را به صورت محسوسی افزایش می دهد. یونولیت ها قابلیت ترکیب با انواع گچ، خاک، سیمان و سایر موارد را داشته و در زمان حمل و نقل و نصب ضایعات و پِرت آن تولید نمی شود. طبق استاندارد های تولید یونولیت، مقاومت یونولیت ها حدود بیست دقیقه در مقابل حرارت است.

افزایش سرعت کار در صورت استفاده از تیرچه یونولیتی

الزامات قانونی در زمان استفاده از یونولیت و پلاستوفوم ( پلی استایرن ) در سقفی های تیرچه ای و دال بتنی

در محصولات یونولیتی باید در زمان ساخته شدن، تمام استانداردهای لازم را دریافت کرده و سپس اقدام به نصب یا استفاده از آن نمایید. در نتیجه، در یک یونولیت تیرچه استاندارد باید الزامات ایمنی در برابر آتش رعایت شود و می توانید از انواع بلوک های کندسوز و پلی استایرن منبسط شده استفاده نمایید.

مورد دوم الزامات مکانیکی بوده که بتواند حداقل بار استاندارد تایید شده را تحمل نماید.

مورد سوم الزامات ابعادی بوده که طبق قاعده و چهار چوب های ساختمان سازی تولید و نصب شود. از نظر مشخصات ظاهری نیز باید بدون عیب و ایراد بوده و ظاهری سالم و یکپارچه داشته باشد.

 تمام این موارد باید در زمان ساخت ساختمان و یا خرید یونولیت توجه شود. اگر می خواهید یونولیتی را خریداری کنید که تمام استاندارد های لازم در ساخت را دارا باشد، به شما شرکت ایران یونولیت را پیشنهاد می کنیم.

بحث امروز ما در مورد استفاده از یونولیت و پلاستوفوم ( پلی استایرن ) در سقفی های تیرچه ای و دال بتنی بود. برای اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا پلاس ...