هر دو محصول پلی استایرن منبسط شده و اکسترود شده دو ماده صنعتی مناسب برای تولید محصولات ساختمان سازی مانند یونولیت سقفی و ورق های یونولیتی است. با توجه به قیمت و مقاومت آن کاربرد بسیاری دارد. در ادامه به تفاوت های پلی استایرن اکسترود شده و منبسط شده بپردازیم.

تفاوت های پلی استایرن اکسترود شده و منبسط شده در چیست؟

پلی استایرن انبساطی

ساخت پلی استایرن منبسط شده در سه مرحله انجام می شود.  پلی استایرن از فناوری‌ های پتروشیمی و نفتی ساخته شده و با ترکیب حلال های مختلف به دانه های پلی استایرن تبدیل می شود. در مرحله پیش انبساط، رشد پایداری طراحی و تولید پلی استایرن منبسط شده انجام می شود.

برای فرآیند تغییر شکل اصلی یونولیت باید ۶ الی ۱۲ ساعت در انبار ذخیره شود. با توجه به اینکه پلی استایرین تحت فرآیند منبسط شدن قرار می گیرد، گرانول های پلی استایرن ها به صورت سلول به هم متصل می شود. ابعاد پلی استایرن منبسط شده با توجه به نیاز مشتری ساخته شده و به عنوان ورق های یونولیتی و بلوک های منبسط شده برش داده می شود. تمامی گروه ها در اندازه های استاندارد با توجه به ابعاد مورد نیاز برش داده می شود تا برای استفاده و جابجایی آسان تر شود.

در ادامه بحث پلی استایرن اکسترود شده و منبسط شده، به ویژگی های حالت اکسترود شده می پردازیم.

پلی استایرن اکسترود شده

پلی استایرن اکسترود شده از طریق فرآیند اکستروژن تولید می شود. مواد مذاب پلی استایرنی در قالب مخصوص ریخته می شود که پس از منجمد شدن از قالب خارج کرده و مورد استفاده قرار می گیرد. محصول تولیدی پلی استایرن در فرایند اکستروژن از افزودنی های مجاز استفاده می شود.

در زمان فرایند اکستروژن به محصول فشار بالا ارائه می شود که دمای زیاد باعث ضخیم تر شدن محصولات تولیدی می شود. در نهایت پس از خارج کردن از قالب در اندازه های مختلفی برش داده می شود. در نظر داشته باشید پلی استایرن بهترین عایق رطوبتی بوده و در مقابل فشار از مقاومت بالایی برخوردار است. به همین دلیل در کارگاه های ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد.

پلی استایرن اکسترود شده

کاربرد پلی استایرن اکسترود شده و منبسط شده

هر دو نوع پلی استایرن در پنل های ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. یونولیت های تولید شده در ابعاد استاندارد تولید می شود. با توجه به نیاز کاربران عملکرد متفاوتی را دارد. هدف استفاده از یونولیت یا پلی استایرن کاهش اتلاف انرژی و کاهش هزینه های تولید ساختمان سازی و کاهش وزن ساختمان ها است.

اهداف ساخت یونولیت های انبساطی و اکسترود شده

هر یک از محصولات تولید شده دارای معایب و مزایای خاص خود بوده که برای استفاده بلند مدت ساخته شده است. در ادامه سعی می کنیم به تفاوت های پلی استایرن اکسترود شده و منبسط شده بیشتر بپردازیم.

عایق بندی

پلی استایرن اکسترود شده برای عایق بندی مناسب بوده و رسانای گرمایی بشدت پایینی در مقابل پلی استایرن منبسط شده دارد. دلیل این تفاوت مربوط به ساختار مولکولی اکسترود شده بود که متفاوت از حالت منبسط شده ساخته شده است. برای عایق بندی قسمت های مختلف ساختمان استفاده از پلی استایرن اکسترود شده مناسب خواهد بود.

تحمل فشار

پلی استایرن منبسط شده از مقاومت و تحمل فشار بسیار پایین تر از حالت اکسترود شده دارد. هرچه یونولیت ساخته شده به حالت منبسط شده باشد، محکم تر بوده و در نهایت از استحکام و مقاومت بیشتری برخوردار خواهد بود. اگر می خواهید یونولیت یا پلی استایرن شما مقاوم باشد، از نوع اکسترود شده خریداری نمایید. در ادامه بحث تفاوت های پلی استایرن اکسترود شده و منبسط شده، به نفوذ آب در یونولیت می پردازیم.

تحمل فشار

نفوذ آب در یونولیت

امکان نفوذ آب در پلی استایرن انبساطی وجود دارد و در گذر زمان عایق بندی یونولیت از بین خواهد رفت. اگر نیاز به عایق بندی و جلوگیری از نفوذ آب به یونولیت را دارید، از نوع اکسترود شده خریداری نمایید. همچنین در نظر داشته باشید، کاهش یا افزایش دما باعث ایجاد خلع بین دانه های پلی استایرن شده و رفته رفته حالت عایق بودن خود را از دست می دهد. پلی استایرن اکسترود شده به حالتی ساخته شده که در مقابل عوامل محیطی مانند آب و باد تاثیرات منفی نخواهد داشت.

سخن آخر

بحث امروز ما در مورد تفاوت های پلی استایرن اکسترود شده و منبسط شده بود. سعی کردیم اطلاعات مفیدی برای شما ارائه نماییم. پلی استایرن اکسترود شده از دانه های بلوری تولید می شود که در مقابل نفوذ آب، حرارت و گرما مقاوم است. پلی استایرن منبسط شده در مقابل نفوذ آب از بین می رود و مقاومت های خود را از دست می دهد. برای اطلاعات بیشتر در مورد خرید محصولات پلیمری، پلی استایرن ها و غیره با کارشناسان فروش سایت ایران یونولیت در ارتباط باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگیری کپچا پلاس ...