یونولیت یکی از تجهیزات پرکاربرد در ساختمان سازی بوده که برای ساخت و جداسازی طبقات مورد استفاده قرار می گیرد. اگر تمایل دارید از مزایا و معایب استفاده از یونولیت اطلاع داشته باشید تا اخر مقاله همراه ما باشید.
متریال و ماده اولیه یونولیت
یونولیت در واقع همان پلی استایرن انبساطی بوده که به رنگ سفید ساخته می شود و جزء فرآوری های نفتی به شمار می رود. با توجه به متریال خود مزایا بسیاری دارد که میتوانیم به سبک تر شدن طبقات ساختمان اشاره نماییم. پلی استایرن از ۵ درصد پلاستیک و ۹۵ درصد هوا ساخته شده و برای ساخت پلی استایرن نیاز به ماده پلیمری به نام مونومر نیاز خواهیم داشت که توسط تجهیزات تخصصی ذوب و طراحی می شود. در ادامه به مزایا و معایب استفاده از یونولیت می پردازیم.
ورق های یونولیتی
در نظر داشته باشید ورق های یونولیتی بر اساس میزان فشار استاندارد ساخته می شود. ورق های یونولیتی در واقع همان بلوک های یونولیتی بوده که در اندازه های استاندارد با توجه به طول از و قطر یونیت ساخته می شود. اختراع یا ساخت یونولیت یکی از مزایای پیشرفته علم شیمی بوده که توسط دانشمندان و شیمی دانان جهان اختراع شده است که در تمامی ساختمان های مسکونی مورد استفاده قرار می گیرد.
مزایای خرید و استفاده از یونولیت
طول عمر و دوام بالا
عایق حرارتی
قابلیت حمل و استفاده آسان
مقاومت بالا در برابر فشار اجسام
امکان تبدیل به اشکال مختلف
عایق صدا
مقاوم در برابر رطوبت
وزن سبک
معایب ورق های یونولیتی
با توجه به اینکه ورق های یونولیتی از محصولات پلیمری ساخته شده، قابلیت اشتعال داشته و در صورت رنگ آمیزی تمام جوانب احتیاط را در نظر داشته باشید. سعی کنید یونولیتی را خریداری نمایید که از ماده کلرو فلورو کربن استفاده نشده باشد که قابلیت آسیبرسانی به لایه اوزون وجود دارد. یونولیت قابلیت ترکیب با حلال های شیمیایی را نداشته و از بین می رود. در ادامه استفاده از یونولیت به علت محبوییت یونولیت می پردازیم.
با رعایت موارد ایمنی می توانید از ورق های یونولیتی استفاده نمایید.
علت محبوبیت استفاده از یونولیت
همانطور که در بخش مزایای استفاده از یونولیت بررسی کردیم، تمامی یونولیت ها وزن سبک داشته و به آسانی بدون دردسر می توانید برای ساخت طبقات استفاده نمایید. یونولیت ها می توانند در برابر رطوبت مقاومت بسیاری داشته و برای عایق بندی طبقات عایق صدا و حرارت از یونولیت استفاده نمایید. یونولیت در اشکال و اندازه های مختلفی ساخته می شود ولی می توانید آن را در اشکال و اندازه های مختلفی برش دهید.
اگر قصد خرید یونولیت را دارید، می توانید به آسانی در کارگاه ساختمانی خود مورد استفاده قرار دهید. در نتیجه با استفاده از یونولیت سرعت انجام کار شما افزایش می یابد.
یونولیت ساختمانی چیست
یونولیت های ساختمانی در ابعاد و اندازه های استانداردی ساخته و برش داده می شود که می توانید در ابعاد استاندارد خریداری نمایید. یونولیت های ساختمانی تمام ویژگی های یونولیت ها را دارا بوده و می توانید به آسانی استفاده نمایید. در ساختمان ها از جمله یونولیت فشرده و سایر یونولیت های کاربردی استفاده می شود.
انواع یونولیت های فشرده در فعالیت های مختلفی از جمله ساخت درب های ضد سرقت، درب های یو پی وی سی نیز کاربرد دارد. یونولیت فشرده را به عنوان عایق صوتی نیز در نظر می گیرند و برای استودیو های موسیقی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. برای کارگاه ساختمانی مدنظر خود از یونولیت مناسب و استاندارد استفاده نمایید. می توانید انواع یونولیت را به حالت استاندارد، فشرده و تیرچه های کرومیت خریداری نمایید.
جمع بندی مطالب
امروز در مورد مزایا و معایب استفاده از یونولیت صحبت کردیم. سعی داشتیم از دیدگاه متفاوت متریال و ماده اولیه یونولیت همچنین مزایا و معایب یونولیت برای فعالیت های ساختمانی و غیره را مورد بررسی قرار دهیم. اگر قصد خرید یونولیت بادوام طبق استاندارد های روز جهان را دارید، به سایت ایران یونولیت مراجعه کرده و محصول مورد نظر را ثبت سفارش نمایید.
برای اطلاع از انواع یونولیت های مدنظر خود به سایت این شرکت مراجعه کرده یا با شماره های تماس شرکت در ارتباط باشید. برای اطلاعات بیشتر و بررسی یونولیت های ساخت شرکت ایران یونولیت با مقالات این سایت در ارتباط باشید.